Hlavní obsah
Sabina Tesařová
Článek

Americké herečce Lindsay Lohan (37) by se mohlo přezdívat "Mistryně průšvihů". Hvězda, která má neustále problémy se zákonem, se konečně po dlouhé době trochu zklidnila, ale jak je vidno, trapasy přitahuje stále. Ten poslední se jí přihodil teprve včera, když na večeři zvolila šaty, které zcela odkryly její intimní místo.

Známá rebelka se vydala na večeři do restaurace Georgio Baldi v Malibu. Pro tuto příležitost zvolila dlouhé šaty, pod které si ovšem nevzala kalhotky, a my jsme díky materiálu, který byl nadnášen větrem, mohli spatřit to, co Lindsay jistě neměla v plánu předvést.

Lohan je v poslední době v jednom kole. Kvůli pracovním povinnostem, zejména kvůli natáčení filmu o Elizabeth Taylor, ji dokonce nedávno nalezli v hotelovém pokoji v bezvědomí.

„Lindsay pracovala opravdu tvrdě a měla vyčerpávající rozvrh už několik posledních dní. Minulou noc pracovala od sedmi večer do osmi ráno. Byla vyčerpaná a chtěla se v hotelu vyspat. Producenti se ale obávali, že neodpovídá na telefony a zavolali záchranku, ta ji našla v hlubokém spánku, po vyšetření se zjistilo, že je v pořádku, extrémně vyčerpaná a částečně dehydratovaná,“ uvedl tehdy hereččin mluvčí Steve Honig.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám