Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

S Kate Beckinsale (50) si není radno zahrávat. Herečka na sociální síti sdílela fotku na vozíku a s lékařským tamponem v puse a někteří sledující měli pocit, že podstoupila plastickou operaci obličeje, což jí dali jasně najevo. To ale neměli dělat.

Herečka, která se v minulosti proslavila v trhácích jako Pearl Harbor, Underworld nebo v remaku filmu Total Recall, musí v poslední době už podruhé čelit kritice lidí. Poprvé to bylo na začátku září, kdy si pár měsíců po smrti milovaného kocourka Cliva nechala vytetovat jeho podobiznu na předloktí a na rameno pak jeho oči. Reakce lidí ji ale nejspíš moc nepotěšily. Ti totiž měli pocit, že je tetování ošklivé nebo že vypadá spíše jako můra.

A teď se herečka, která nedávno oslavila padesátiny, setkala s kritikou znovu. Nechala se vyfotit na invalidním vozíku s obvázanou hlavou, tamponem v puse a náplastí po vyjmutí kanyly na ruce. Herečka sice napsala, že si byla nechat odstranit zub moudrosti, někteří její sledující ale měli jiný názor. „Nepotřebujete žádné zásahy na svém obličeji. Je to špatný příklad pro dívky, které vyrůstají s názorem, že nemohou stárnout s grácií,“ objevil se pod fotkou komentář, se kterým další lidé souhlasili. Taková zpráva ale Kate rozpálila do běla a hned trollovi odpověděla.

„Varování pro všechny mladé ženy, nenechávejte si odstraňovat zuby moudrosti, protože se to nelíbí tomuhle blbci. Omlouvám se, že jsem dala tak špatný příklad a nenechala jsem se postihnout infekcí, kterou bych pak neléčila, dostala sepsi a zemřela. Protože to by udělaly ženy, které jdou dobrým příkladem. Jsi úplný blázen,“ napsala hvězda. To, že Kate není z cukru a není radno si s ní zahrávat, dokázala i mikinou s nápisem F*ck, kterou si na návštěvu lékaře oblékla.

Reklama

Další články

Načítám