Hlavní obsah
Článek

Osmnáctiletá kanadská pěvecká hvězdička Justin Bieber (30), jehož mnozí pro jeho panenkovský zjev považují za gaye, má v týmu nový úlovek. A není jím nikdo jiný než bývalý účastník české SuperStar Filip Jankovič, který už léta žije v Londýně, kde se živí tancem. V Čechách je v poslední době známý ale hlavně tím, že rád ukazuje své vypracované nahé tělo.

Dvojice spolu ale nic nemá, jen spolu pracuje. „Snažil jsem se pochytit, co je to za člověka, a abych pravdu řekl, poměrně mě překvapilo, jak byl z celé věci nervózní. Jasně, je to mladej kluk, je mu teprve osmnáct, ale přesto bych čekal, že hvězda jeho formátu nebude tak nervózní, jak jsem měl možnost vidět. Na pódiu jsem viděl spíš nervózního klučinu,“ řekl v rozhovoru pro LUI magazine Jankovič.

Toho spolupráce s Justinem nyní absolutně vytěžuje, diář má prý zaplněný do konce listopadu. „Jinak jsem taky točil videoklip Laser Light s Jessie J. Na konci v tom klipu, v té party pasáži, bych měl být vidět. Není to nic moc, ale přesto jsem za to samozřejmě rád. Nicméně nikde se s tím nějak nechlubím, podobné projekty jsou pro mě už denní rutinou,“ dodal sebevědomě v novém vydání gay magazínu Filip, jenž se řadí k těm, kteří vyhledávají společnost žen i mužů. V poslední době upřednostňuje stejné pohlaví, jednou by však chtěl mít dítě.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám