Hlavní obsah
Článek

Pánové, ruku na srdce: kdo z nás by se neutopil v hlubinách neskutečně krásných očí téhle půvabné české krásky? Finalistka České Miss 2011 Aneta Grabcová nafotila začátkem července v Bruntále sérii snímků, na kterých ukázala nejen nebezpečně luxusní kukadla a obočí, jež si snad půjčila od bývalého sovětského vůdce Leonida Iljiče Brežněva, ale i přeplněný horní díl plavek. Prohlédněte si fotogalerii, stojí to za to!

Držitelka titulu Česká Miss Internet, jež se také umístila v top dvacítce na Miss Supranational 2011 a též se stala o rok předtím Miss Queen Moravia, pózovala fotografu a umělci Josefu Poláškovi. Ten má se záběry šikovné dívenky velké plány.

„Z focení vznikne série čtyř grafik Invekto, na jejichž vznik jsem čerpal inspiraci v italské Ravenně v osmi památkách ze seznamu UNESCO a hlavně v úžasných mozaikách ze šestého století,“ svěřil se Super.cz Polášek. K focení měl k dispozici šperky od krnovské šperkařky Anny Valentové a dokonalou vizáž zajišťovala profesionálka Dana Bárová.

A je vidět, že díky všem těmto profíkům vznikly snímky, na které musí být krásná finalistka Miss patřičně hrdá…

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám