Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Modelka Lucie Králová (42), která už oficiálně devatenáct měsíců bydlí s poslancem a exhokejistou Jiřím Šlégrem (52), se sice už těší na veselku, ale asi by měla chtít nejprve nasadit svému nastávajícímu pás cudnosti. Jak se Super.cz podařilo zjistit, záletný Šlégr totiž na začátku vztahu s vnadnou misskou udržoval styky i se svou milenkou Zuzanou.

„Šlégr chodil se Zuzkou několik let. Právě kvůli ní Šlégrová manžela dvakrát vyhodila z domu. Když to pak bylo v červenci 2010 definitivní, žila Zuzana s přítelem střídavě ve vile v Teplicích a v bytě v Praze. Koncem roku začala při úklidu nacházet vlasy jiné ženy. Ta její hokejka se jí přiznala, že někoho má, ale že nejde o nic vážného,“ tvrdí kamarád mladičké čtyřiadvacetileté čerpadlářky Zuzany z Račic na Litvínovsku. Protože prý měla politika a hokejistu ráda, překousla jeho nevěru. Věděla však naopak Lucie, že má románek s někým, kdo si udržuje paralelní vztah?

„Nakonec to dopadlo tak, že Šlégr se Zuzkou strávil ještě Vánoce a Silvestra a o týden později se s ní bez důvodu rozešel a nastěhovala se k němu Králová i s dětmi. Byla trpělivá a nějak ho přesvědčila,“ uvádí náš zdroj s tím, že jestliže se modelka chlubí, jak je její druh pozorný a nosí jí růže, nejde u Šlégra o nic neobvyklého. „Prý je nosil i manželce a pak Zuzce. Takže neopouští své staré zvyky,“ ušklíbá se kamarád Šlégrovy exmilenky, jež je podle jeho slov mimořádně půvabná dívka, a tak se zájmu slavného sportovce o ni nelze divit.

A co na to říká stále ještě manželka záletného Šlégra? „Věděla jsem o Zuzaně i o Lucii. I o tom, že to s nimi táhl najednou. Ale to už není moje věc a můj život,“ uvedla stručně.

Sama Králová má podíl na rozvratu již druhého manželství (to první skončilo tragédií - jejího milence Krejcárka zastřelila před osmi lety zhrzená manželka). Šlégr má zase rád společnost žen. Jak jejich případné manželství skončí? Vážně věrností až za hrob?

Reklama

Další články

Načítám