Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Princezna Kate (42) se v rámci kampaně Shaping Us na podporu raného dětství ve středu vydala do čtvrti Arnos Grove na severu Londýna, kde se nachází komunita pro tatínky a jejich děti Dadvengers. Princezna jim svou návštěvou zpříjemnila den, když všichni společně vyrazili do místního parku.

Skupinku sice během procházky překvapila přeháňka, ale tím se pochopitelně ve Velké Británii nikdo nenechá rozhodit ani v případě, že s sebou zrovna nemá deštník. To ostatně platilo i u princezny, která byla ve společnosti dětí opět ve svém živlu.

Pro Catherine se stalo téma vlivu raného dětství na osobnost dítěte a jeho následný vývoj stěžejním v celé řadě aktivit a charit, jimž se věnuje. Svou návštěvou chtěla nejen podpořit tatínky, kteří jsou na výchovu svých potomků mnohdy i sami, ale zároveň chtěla zdůraznit, jak moc důležitou roli sehrávají tatínkové v nejútlejším věku svých ratolestí.

Komunita Dadvengers funguje z velké části i na online bázi a podporuje otce na jejich cestě rodičovstvím. Zaměřuje se na duševní pohodu a podporuje novopečené tatínky různými způsoby, včetně online školících programů, podcastů a v poslední době právě i takzvaných Dad Walks, kdy všichni společně podnikají právě podobné procházky jako ve středu s princeznou…

Související témata:
Komunita

Reklama

Další články

Načítám