Hlavní obsah
Článek

Do plavek se holky nesvlékly kvůli vedru, ale kvůli podivnému obchodu, který se odehrál v jednom z horkých letních dní na farmě, kde původně dvanáctka, teď po odchodu Jany Kadeřávkové, kterou chytl akutní zánět slepáku, a vypadnutí Davida Hudáka a Jany Stránské už jen devítka odvážlivců soutěží o milión korun. Na statku se vyskytly myši, a protože farmáři nemají peníze, museli vymyslet, co za několik pastiček, které jim přinesl potulný prodejce, vymění.

A nenapadlo je nic lepšího, než že holky odhodí svršky a postaršímu pánovi za pastičky jen v plavkách zatančí. A tak se taky stalo. Těmi odvážnými byly Šárka, Michaela a Sára, kterým to však podle výrazu ve tváři vůbec nevadilo.

Komu by to určitě vadilo, by byla rázná Libuše, která se v poslední době stala terčem kritiky a nemá na podobné srandičky náladu. Ostatní ji kritizují za to, že jim tají, jak se co vaří. Ona se však cítí ukřivděná a na protest odmítne pro ostatní jídlo dál připravovat. Opravdu zapeklitá situace hlavně pro pánské osazenstvo, které nemá o přípravě pokrmů potuchy.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám