Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Hudebník Ondřej Brzobohatý (41) je rád, že už svou zálibu v takzvaných drag queens, (je to většinou muž, který svým oblečením a chováním karikuje ženu, a to pro zábavu nebo s uměleckým cílem - pozn. red.) nemusí skrývat.

Dokonce se pochlubil, kde se inspiruje a kdo je pro něj jako drag queen číslo jedna. Miluje například zahraniční televizní reality show RuPaul's Drag Race, kterou moderuje legendární drag queen RuPaul.

„RuPaul's Drag už je taková klasika, kolikrát zkouším najít vhodný film nebo nový seriál, co bych rozkoukal, ale nakonec většinou skončím u RuPaula. Fascinují mě ty pestré make-upy a transformace do jiné identity,“ přiznal v rozhovoru pro časopis Moje Psychologie Ondřej Brzobohatý.

Hudebník se naučil líčit už v mládí, přeci jen měl díky svým hereckým rodičům blízko do divadelních šaten, kde se díval, jak maskérky líčí herečky. Podle Brzobohatého je to zkrátka jeho koníček.

„Někdo se převléká do kostýmu superhrdinů a kouká na marvelovky, já na sebe hodím hadry, šminky a paruku a uspořádám drag queen večírek. Každý má právo se v životě bavit po svém, pokud tím neohrožuje zdraví nebo svobodu ostatních,“ má jasno Brzobohatý.

Ondřej je rád, že jeho záliba vůbec nevadí ani jeho současné manželce Daniele Písařovicové (45). „Až někdo při nějakém drag queen večírku potká Tiffani Ritchbitch, nebude se ničemu divit, vedle Daniely se totiž Tiffany už nemusí skrývat,“ dodal Brzobohatý.

Reklama

Další články

Načítám