Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Podobně jako další z andílků Victoria’s Secret Miranda Kerr (29) je i Alessandra Ambrosio (31) po porodu zpátky v kondici v rekordně krátkém čase. Brazilská modelka před dvěma měsíci přivedla na svět druhého potomka a na její postavě není nedávné těhotenství vůbec znát. Během jejího víkendového relaxování s rodinou na pláži v Malibu si zpestřila slunění hraním volejbalu a předvedla své štíhlé tělo včetně plochého bříška.

Ambrosio tak nejspíš již brzy bude opět propagovat spodní prádlo i plavky, jak jsme u ní zvyklí. Již zmiňovaná Miranda Kerr realizovala focení nové kolekce plavek pouhé tři měsíce po porodu, a tak se dá očekávat, že spěchat do práce bude i Alessandra, dovolit si to s ohledem na svou figuru jistě může už nyní.

Alessandra Ambrosio je maminkou tříleté dcery Anji a dvouměsíčního Noaha. Obě děti má se svým snoubencem, kalifornským podnikatelem Jamiem Mazurem.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám