Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Zlé jazyky to tvrdí už tři roky, ale mladičký zpěvák s hlasem od pánaboha to vždy popíral. O Janu Bendigovi (30) se od té doby, co se objevil v soutěži Česko Slovenská SuperStar, šušká, že miluje muže a ne dívky. Teď dokonce jeho známí ukazují na konkrétního mladíka, ke kterému měl sympatický Rom vzplanout nehynoucí láskou. Je mu jednadvacet, je ze Slovenska a Bendig kvůli němu vyhodil svou manažerku.

„Honza si o své orientaci udělal jasno před třemi měsíci. Rozešel se s přítelkyní Mirečkou, ale zůstali kamarádi. A asi před měsícem se totálně zbláznil do jednoho jednadvacetiletého kluka romského původu ze Slovenska. Nijak se s tím netají. Už i ve škole ho představil jako svého přítele a teď mu navíc dělá manažera,“ prozradil nám jeden ze spolužáků Honzy na Mezinárodní konzervatoři v Praze.

Manažerem Bendiga je podle jeho oficiálních stránek David Zurick. Bendig vztah s ním odmítá. „Kdo vám ty informace dal? Kdybych byl gay a měl přítele, klidně to řeknu. Je to ale pitomost. Dál jsem s Mirečkou,“ tvrdil nám do telefonu, zatímco jeho údajný milenec Zurick zase říká, že Bendig má za sebou krach vztahu. „Na všechny s..u, ať si o mně říká a myslí každý, co chce,“ dodal drsně Honza. Jeho zprávy však vyvrací bývalá manažerka. A nezdá se, že by to bylo z důvodu pomsty, jak se snaží naznačit Bendigova nová pravá (a možná i levá) ruka.

„Podívejte, i když mě Honza velmi zklamal, když mi ze dne na den nečekaně zavolal, že se mnou končí a na mé místo jde ten chlapec, a velmi mi zkomplikoval vztahy se sponzory a partnery, které jsem mu sehnala, nemám důvod mu ubližovat. Fakt je ten, že jemu i jeho partnerovi přeji do života mnoho štěstí. Budou ho potřebovat. Jsem ráda, že si Honza udělal v hlavě jasno,“ uvedla Jana Boková, která už léta spolupracuje s předními českými umělci a nejde tak o manažerskou rychlokvašku, která by měla důvod mstít se za vyhazov. „Dělá vše pro to, aby se pomstila a kazila obchod svému nástupci,“ tvrdí však Bendigův nový zástupce. Kdo z nich má pravdu?

Reklama

Další články

Načítám