Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jedno ze známých dvojčat Shannonových Kristina (22), která se proslavila v roce 2008 pózováním pro časopis Playboy, přiznala lásku k ženě. Její drahou polovičkou není nikdo jiný než další vnadná kráska švédsko-tanzánského původu Ida Ljungqvist (30). Ta se stala Playmate v roce 2009.

Kristina s Idou se nejspíš rozhodly neskrývat vzájemnou náklonnost a vyrazily spolu oslavit americký Den nezávislosti do hollywoodské restaurace Katsuya. Obě Playmate nešetřily polibky i před přítomnými fotografy a jejich pozornost si naopak během cvakání spouští fotoaparátů užívaly. Otázkou tak zůstává, zda jde o skutečnou lásku nebo pouze o další mediální tah.

Blondýnka Kristina Shannon a její dvojče Karissa se staly populární nejen jako sexy duo ze stránek Playboye, ale i tím, že se jako osmnáctileté přestěhovaly k zakladateli Playboye Hughu Hefnerovi (86) do jeho losangeleského sídla a staly se hvězdami. Jako jeho přítelkyně účinkovaly i v televizní sérii z Hefnerova domu The Girls Next Door.

Exotická Ida předtím, než ji pro stránky pánských časopisů objevila jiná Playmate z roku 2007 Sara Jean Underwood, pracovala v neziskových organizacích a věnovala se charitě.

Reklama

Další články

Načítám