Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Agáta Hanychová (39) těžce nese, že má pětiměsíční dceru téměř ve střídavé péči s expartnerem Jaromírem Soukupem (55). Ten ji sice nemá přes noc, ale dle předběžného opatření ji má šestnáct dní v měsíci přes den na osm hodin.

Jak to Agáta zvládá? „Je to šestnáct dní v měsíci. Je to strašně těžký. Pocity smutku jsou ze mě, myslím, na Instagramu znát. Je to vidět,“ řekla Super.cz influencerka, která v pondělí sdílela píseň, která v překladu do slušnosti znamená jdi někam.

Nebylo to prý adresováno Soukupovi, jak si většina lidí myslela. „Písničku používám dva měsíce velmi často, ale není to směřované na Jaromíra. To bych neudělala, je to otec Rózy. Je to k mojí náladě, jak se zrovna cítím,“ objasnila.

Agáta čím dál častěji sdílí rodinný život se staronovým partnerem Mirkem Dopitou, se kterým se dala dohromady po rozchodu se Soukupem. Dopita je otcem jejího dvanáctiletého syna Kryšpína.

Žije s nimi ve společné domácnosti? „Mirek s námi nebydlí, občas u nás je. Nemůžu říct, že jsem bláznivě zamilovaná. Jsem ráda, že mi se vším pomáhá, cítím se bezpečně,“ vysvětlila Hanychová na párty, kam dorazila s Dopitovou sestrou Janou.

Reklama

Další články

Načítám