Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Tak to tu ještě nebylo. Kristýna Pumprlová (17), která boduje hlavně za hranicemi naší vlasti, kde mimo jiné nedávno získala titul Miss Fashion TV, nedávno zveřejnila opravdu velmi provokativní snímky. Krásná blondýnka se na nich neodhaluje, jak by mohlo leckoho napadnout, ale provokuje poházenými bankovkami, na kterých si v luxusním voze lakuje nehty.

„Odjakživa je známo, že krásný vůz a žena patří k sobě. Na připravovaných fotografiích je zachycena jak extravagantnost, tak křivky ženského těla. Kapka svůdnosti je všude třeba,“ popsala Kristýna své nejnovější fotky, z nichž luxus přímo čiší.

Sklidila za ně však nejen chválu, ale i vlnu kritiky. Ne každému totiž byly po chuti fotky ze zákulisí, na kterých si Kristýna mezi rozházenými bankovkami na dvoutisícovce lakuje nehty. „Kritiku jsem sice očekávala, jak to tak bývá, ale ne hodnocení mě samé na základě backstage z profesionálního focení,“ řekla Kristýna ke svým kontroverzním snímkům. Ať už se přidáte na jakoukoli stranu, musíte uznat, že to téhle blonďaté provokatérce na fotkách dost sluší.

Reklama

Další články

Načítám