Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Slovenský herec Milan Bahúl (63) patřil svého času k největším fešákům u našich východních sousedů. Jeho šarm ohromil mnohé televizní divačky, a to i u nás. Nyní se jako doktor Pusenský alias Pusáč vrací po dlouhých 12 letech zpátky do Ordinace v růžové zahradě 2.

Na první pohled je všem jasné, že se herec velmi změnil a je téměř k nepoznání. Může za to především to, že ho trápily vleklé zdravotní problémy, které na něm zanechaly stopy. „Jsem po náročné operaci a intenzivně rehabilituji, dostávám se zpátky na nohy. Už se chci pomalu k herectví vracet a mám radost, že první příležitostí je právě Ordinace v růžové zahradě,“ uvedl herec.

V seriálu ho neuvidíme už jako doktora, ale jako váženého profesora. „I když se tu parta úplně změnila, jsem moc rád, že jsem se vrátil na místo činu,“ doplnil Milan Bahúl. Jak vypadal herec před dvanácti lety a nyní, si prohlédněte v naší galerii.

Reklama

Další články

Načítám