Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

V seriálu Ulice hraje Sára Korbelová Kristýnu, dceru Lindy Rybové (48). O Vánocích mladou herečku uvidíme jako princeznu ve štědrovečerní pohádce Klíč svatého Petra režiséra Karla Janáka. A z toho, jak ji diváci přijmou, má dopředu trochu strach.

Je to velká zodpovědnost, a čím víc se to blíží, tím víc pociťuji, jak na tom hodně lidem záleží. Jsem nervóznější a nervóznější,“ přiznala Super.cz Sára, která má sama nejraději starší pohádky jako Šíleně smutná princezna a Jak se budí princezny. „Moderní pohádky mě baví taky, ale myslím si, že každý to má tak, že pro věci, se kterými vyrůstal, má v srdci speciální místo,“ míní mladá herečka, která v našem videu popsala také to, jak budou její letošní Vánoce probíhat.

Probrali jsme i natáčení a její princeznovské kostýmy. Musela nosit i korzet. „Není to asi ta nejpohodlnější věc na světě, ale dala jsem to. Myslím, že třeba Sabina Remundová měla mnohem nepraktičtější kostým než já,“ naznačila, co mohou na Štědrý den diváci České televize vidět.

Reklama

Další články

Načítám