Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Ještě nedávno byla zpěvačka skupiny Gossip Beth Ditto (31) chválena ze všech stran, když se jí podařilo trochu zhubnout a změnit se v relativně pohlednou ženu. Ovšem jak se zdá, Beth se vrátila do starých kolejí a dělá vše pro to, aby nepůsobila ani trochu sexy. S její korpulentní postavou se obléká do přiléhavého kompletu a svým make-upem si spíš škodí, než se zkrášlí.

Na čtvrtečním koncertě kapely Gossip v londýnské Shepherd’s Bush Empire tak bylo zřejmé, že Beth svá kila navíc už rozhodně nehodlá dál maskovat a umírněného líčení už také stačilo. Oblékla si černé body a legíny nad kolena, které kopírovaly každý fald jejího těla, a její namalovaný obličej konkuroval nejednomu klaunovi.

Američanka Ditto, která je pověstná svým pronikavým a snadno rozpoznatelným hlasem, ale také pořádným sebevědomím a především nevkusnými kostýmy, se přitom již v roce 2010 stala múzou módního návrháře Jean Paula Gaultiera. Během jeho přehlídky se téhož roku představila dokonce jako hlavní hvězda celé show.

Reklama

Další články

Načítám