Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

I neslyšící mají svou Miss. Nejkrásnější neslyšící dívkou celého světa se stala křehká blondýnka z Německa. Jednoznačnou vítězkou se ve finálovém večeru, který se konal v Praze, stala dvacetiletá kráska Karin Keuter.  Titul Miss Sympatie získala soutěžící z Černé Hory Adjelija Corovic, I. vicemiss se stala Gruzínka Maria Sakvarelashvili a II. vicemiss Ukrajinka Mariana Latseviuk.

48 finalistek Miss Deaf World 2012 soutěžilo v několika disciplínách, za úkol měly znakování písní do znakového jazyka, kreslední nebo cheerleading, přehlídku večerních šatů a nechyběla samozřejmě promenáda v plavkách, kde dívky ukázaly své bezchybné postavičky.

Vítězku korunovala Česká Miss 2011 Jitka Nováčková, která byla členkou poroty společně s Českou Miss World 2011 Denisou Domanskou, útočníkem HC Slavia Vladimírem Růžičkou  mladším, automobilovým jezdcem Janem Charouzem nebo herečkou a moderátorkou Nikol Moravcovou.

Reklama

Další články

Načítám