Hlavní obsah
Článek

Pokud jste až dosud nebyli příznivci Salmy Hayek (45), s jejím novým filmem Americano se to dost možná změní... Salma se v něm objeví jako striptérka a tanečnice pole dance jménem Lola. Herečka se odvážně svíjí kolem tyče a ukáže ze svého těla víc, než jsme od dob jejího letmého odhalení ve filmu Frida mohli očekávat. Mexická diva dokázala, že ještě dlouho nebude patřit do starého železa a v roli striptérky i v pětačtyřiceti rozhodně nepůsobí nevhodně, ale naopak je na její postavě hodné obdivu úplně vše.

Snímek Americano pochází z dílny režiséra a herce Mathieu Demyho, který je zároveň autorem scénáře a sám ve filmu hraje. Mathieu využil mnoho autobiografických prvků, které do své režijní prvotiny zakomponoval.

Děj vypráví o mladém Francouzi Martinovi, kterému zemře matka. Odjede tak do svého rodného města Los Angeles, kde jej čeká vyřizování pozůstalosti. Překvapení nastává ve chvíli, kdy v matčině závěti začne figurovat neznámé jméno ženy, které matka vše odkázala. Martin se rozhodne tajemnou ženu najít, ale cesty jej zavádějí až do vykřičených domů. Onou femme fatale pak není nikdo jiný než okouzlující Lola...

Související témata:
Americano

Reklama

Další články

Načítám