Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jana Doleželová (42) před devatenácti lety vyhrála Miss ČR. Postavu jako ze soutěže krásy si ovšem udržuje dodnes. Půvabná česká lékárnice využila možnosti podzimních prázdnin a vyrazila i se svou dcerou Veronikou (6) do Dubaje.

Ve společnosti přátel si dopřála několik prosluněných dní a pohodu u moře. „Měla jsem v Dubaji kamarádku s její rodinou, a tak dovolená byla hodně baby friendly. Kamarádka má tři děti, takže s celkem čtyřmi dětmi bylo o zábavu postaráno. Děti si to parádně užily,“ řekla Super.cz Doleželová, jež se pochlubila fotkou v plavkách.

Ještě předtím si někdejší královna krásy nenechala ujít 100. díl taneční show StarDance, kde v minulosti tančila s Michalem Necpálem.

Nyní ve StarDance tančí Iva Kubelková, která je také bývalou královnou krásy. „StarDance je jako obvykle zárukou skvělé zábavy. Marek Eben s Terezkou Kostkovou podávají úžasné výkony, stejně jako soutěžící páry. A porota je jako vždy trefná a vtipná. Favorita zatím nemám, fandím všem,“ nechala se slyšet Doleželová, jež působí také v zastupitelstvu města Říčany. Má tak na starosti i oddávání. „Někdy stihnu i pět svateb za páteční dopoledne,“ pochlubila se půvabná farmaceutka.

Reklama

Další články

Načítám