Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Z náhlého skonu Matthewa Perryho (†54), jehož v sobotu v noci našel jeho asistent bez známek života ve vířivce u jeho domu v Los Angeles, se mnozí fanoušci stále nemohou vzpamatovat. Zatímco někteří zapalují svíčky a pokládají květiny a vzkazy na nejrůznější místa k uctění jeho památky, jiní se snaží rozluštit spoustu záhadných indicií, které mohl herec před svým skonem vysílat…

Během posledních dní jako by se hercovo jednání skutečně změnilo. Perry byl několik měsíců pasivní, co se sociálních sítí týče. Komunikovat na Instagramu začal teprve v posledních dvou týdnech a jeho příspěvky v mnoha ohledech připomínaly spíš hádanky. Fanoušci z nich často měli smíšené pocity, které je nutily ptát se herce, zda je u něj vše v pořádku…

Matthew byl doslova posedlý Batmanem. Například v roce 2019 prodal za 21,6 milionů dolarů svůj luxusní penthouse v Los Angeles, který byl celý tematicky laděn do této filmové postavy. Jeho příspěvky většinou rovněž odkazovaly na Batmana, přičemž herec se sám s oblibou označoval za Mattmana. Batman přitom v posledním díle předstírá smrt, aby měl klid.

O to děsivěji nyní vyznívá znak Batmana, který se nachází na dně hercova bazénu u jeho domu, jenž červeně svítil do daleka i v onu osudnou noc, kdy se Matthew ve vířivce, jež na bazén přímo navazuje, utopil.

Perry ovšem před svým skonem sdílel i další zvláštní příspěvky. Před týdnem například uveřejnil video s komentářem: „Tohle je to, co jsem dnes jedl. Jsem Mattman.“ V příspěvku pokládá na stůl tři brusinky. Rovněž zpěvačka kapely Cranberries se utopila. Dolores O'Riordan začátkem roku 2018 ve 46 letech utonula ve vaně v důsledku otravy alkoholem.

U jednoho z hercových příspěvků se zároveň z nově vytvořeného profilu objevil komentář, že „za pár dní bude hodně lidí smutných“. Vyrojily se tak spekulace, že šlo o Perryho druhý profil, a vzkaz tak napsal on sám.

Herec, jenž ve svých loňských memoárech často mluvil o smrti a sebevražedných myšlenkách, zároveň v poslední době doslova propadl hraní piklebalu. Podle jeho trenéra mu sport pomáhal ‚zůstat čistým‘ a Matthew jej dokonce chodil hrát dvakrát denně. Onu osudnou sobotu ovšem přišel pouze jednou, a navíc ze hry odešel předčasně již po hodině s odůvodněním, že se cítí unavený. Na druhý trénink se již nedostavil.

Svého asistenta onoho večera poslal na pochůzku. Když se zhruba po dvou hodinách vrátil, našel Perryho ve vířivce a již mu nebylo pomoci. Hercův úplně poslední příspěvek se slovy: „Oh, takže teplá voda bublající kolem vám dělá dobře? Jsem Mattman,“ byl právě z oné vířivky.

Reklama

Další články

Načítám