Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Poprvé od šokující zprávy o úmrtí Matthewa Perryho (†54) byl viděn i jeho herecký kolega z Přátel David Schwimmer. Představitel Rosse Gellera v neděli, den poté, co Perry utonul ve vířivce u svého domu v Los Angeles, vyšel ze svého domu v New Yorku pouze dvakrát na krátký moment.

Nejprve si vyzvedl donášku jídla z čínské restaurace. Fotografovi během toho poslal vzkaz, když směrem k němu ukázal ‚véčko‘ z ukazováčku a prostředníčku, které se užívá v mnoha různých podobách, ale nejčastěji jako výraz míru, tedy ‚peace‘.

Podruhé nakrátko vyšel ven, když vyprovázel svou bývalou manželku Zoë Buckman, která společně se dvěma dětmi usedla do přistaveného vozidla.

V obou případech David skrýval tvář pod rouškou a na hlavě měl nasazenou kšiltovku. I přesto bylo znát, jak je herec ze ztráty kolegy skleslý. Tou dobou se ještě nikdo z Perryho kolegů z Přátel, kteří na nezapomenutelném seriálu spolupracovali deset let (1994 - 2004), k jeho úmrtí nevyjádřil.

Reklama

Další články

Načítám