Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Třetí řada reality show Love Island zná své vítěze. Stali se jimi Majka a Chris, kteří na plné čáře zabodovali u televizních diváků. Na druhém místě skončili Venis s Adamem a třetím nejoblíbenějším párem se stali Rachel a Claud.

„Upřímně jsem to nečekala. Jsem v takovém šoku, že nemám slov,“ neskrývala dojetí Marie Glatzová alias Majka. V naprosté euforii byl také Chris. „Já jsem excited, je to amazing. Prostě amazing experience. Měli jsme tady krásnou pohádku a doufám, že ta pohádka bude pokračovat,“ dodal dojatý Christopher Jirout, Čech žijící na Floridě a mluvící lámavou češtinou.

Úkolem vítězného páru bylo úplně na závěr vylosovat si obálky. V jedné byly peníze, druhá byla prázdná. Peníze připadly Majce, která před sebou měla těžké rozhodnutí. Buď zvolí lásku, nebo peníze. V případě lásky dá polovinu, tedy jeden milión korun, Chrisovi. Majka se rozhodla ve vztahu pokračovat a o výhru se podělit.

Příběh Majky a Chrise připomíná pohádku. Zamilovaný žárlivý blonďáček nevěřil Majce její lásku a podlehl bombshell Darince. Majka zůstala single, a proto musela soutěž opustit a odletěla na Slovensko.

Chris velmi rychle poznal, jakou udělal chybu a nebylo dne, aby neplakal po Majce. Televizní diváci si vyžádali Majku zpět do vily, což se také stalo, a pohádka mohla pokračovat. Majka a Chris se stali historicky třetími vítězi Love Islandu.

Reklama

Další články

Načítám