Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Oslavy Halloweena si očividně užívá modelka Hailey Bieber (27), která střídá jeden dráždivý kostým za druhým. Jakožto sexy upírka byla sice krásná, ale příliš nepřekvapila, ovšem další kousek, který se objevil na jejím Instagramu, byl trefou do černého, respektive do bílého…

O kostým v pravém smyslu slova se přitom nejednalo… Manželka Justina Biebera (30) se nechala inspirovat dnes již legendární hororovou komedií Scary Movie a především pak jednou z nejvýraznějších hvězd filmu Carmen Electrou.

Ta před třiadvaceti lety předvedla ikonickou scénu, v níž ji pronásleduje zabiják s typickou bílou maskou s černou kápí. Když z ní strhá oblečení a Carmen se blíží k zahradnímu postřikovači, nedá jí to a  začne v kapkách vody svůdně pózovat v andělsky bílém prádle. Jak si jistě všichni její fanoušci dobře pamatují, její tělo bylo ale pořádně hříšné a jak je vidno, Hailey na tom není jinak.

Za svůj nedělní příspěvek se modelka dočkala již více než dvou milionů lajků a obdržela přes devět tisíc komentářů. A co myslíte vy? Jak si dámy vedly a která je podle vás v bílé víc sexy?

Reklama

Další články

Načítám