Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

O sobotní noci se v Los Angeles konala halloweenská party, kam se sjela řada celebrit, a to většinou i se svými slavnými či méně slavnými drahými polovičkami. Na jednom místě jste tak mohli potkat například zpěvačku Demi Lovato, Paris Hilton s manželem, herečky Megan Fox či Ashley Benson s jejich partnery, herce Caseyho Afflecka a řadu dalších. Podívejte se na jejich kostýmy…

Zatímco Demi Lovato se v doprovodu fotografa Angela Kritikose proměnila ve vnadnou Sněhurku, Paris Hilton překvapila jako sexy muchomůrka. Sladila přitom i svého manžela Cartera Reuma.

Ve výběru kostýmu se drželi na své poměry poměrně zkrátka Megan Fox a její staronový partner Machine Gun Kelly. Ti se nechali inspirovat seriálem Death Note - Zápisník smrti. O den dřív pro změnu vyrazili na jinou party v přestrojení za postavy z Kill Billa. Zatímco Machine šel za Umu Thurman, Megan vyrazila jako Gogo Yubari, již ztvárnila japonská herečka Chiaki Kuriyama.

Těžkou hlavu s vymýšlením kostýmu si zřejmě nedělali mladší bratr Bena Afflecka Casey Affleck s přítelkyní Caylee Cowan. Zatímco herečka dorazila v sexy kompletu se zvířecím potiskem, její partner si vystačil se lví hřívou.

Za šelmu vyrazila i Natalie Kuckenburg, kterou doprovázel Paul Wesley, ten zřejmě na jakýkoli převlek úplně rezignoval. Samotní organizátoři se rovněž nechali obklopit třemi divokými kočkami.

Zřejmě trochu jinou podívanou nabídne královna Halloweenu Heidi Klum a my jsme už teď zvědaví, v čem se společně se svým manželem představí tentokrát!

Reklama

Další články

Načítám