Hlavní obsah
Článek

Divadelní a filmová herečka Larisa Bělobrova (46) přiznala daňovému úřadu výdělek ve výši jedné miliardy rublů (cca 619 miliónů korun). Vloni si tedy vydělala skoro dvakrát více než hollywoodská hvězda Angelina Jolie (35).

Jak je to možné? O tom, jak Larisa Bělobrova, vdova po zavražděném mafiánském bossovi, přišla k tolika penězům, pochopitelně začaly kolovat spekulace. Bělobrova je hlavní hvězdou jistého divadla ve Vladivostoku a hrála v několika ruských filmech, ale mimo svou vlast je takřka neznámá.

Dříve byla Larisa provdaná za Igora Karpova, gangstera známého jako "Kapr". Toho zastřelil snajpr v roce 1998 během boje o převzetí moci nad vladivostockým podsvětím. Teď je herečka vdaná za Sergeje Darkina, guvernéra ruské Primorské oblasti.

Darkin ještě před kolapsem sovětského impéria založil vývozní a dovozní firmu Rolis, o níž moskevské ministerstvo vnitra mluví jako o "úlu organizovaného zločinu". Jak uvádí list Metro, pozoruhodné je, že vloni si guvernér vydělal "jen" přibližně 3,4 miliónu rublů (cca 2 milióny korun) - jeho žena tedy 300krát více.

Málokoho asi překvapí množící se spekulace, že si Larisa nevydělala peníze hereckým uměním, ale spíše sňatkem s mocným mafiánem.

Reklama

Další články

Načítám