Hlavní obsah
Článek

Herečku Kristýnu Janáčkovou si pamatují diváci Ordinace v růžové zahradě jako představitelku sestry Dany Morávkové (52). V tomto seriálu skončila, ale začíná u konkurence, v Cestách domů na Primě. "Moje postavy jsou si vlastně podobné. Nevím, proč mne scenáristé obsazují rolí takových potvor," řekla Super.cz.

"V soukromém životě jsem pravý opak. Až se mi to několikrát nevyplatilo," přiznala. Ale jedním dechem dodává, že momentálně je šťastná a už dva roky zadaná. "Můj partner říká, že jsem pro něj ta pravá, že na něj čekal anděl v lidské podobě," usmívala se.

Kristýna se objevila na závěrečném večeru karlovarského festivalu, kde na červeném koberci zastoupila svoji švagrovou Aňu Geislerovou (47). O jejich příbuzenském vztahu doposud nehovořila. "Nikdo se mne neptal. A já chci jít v profesi svojí cestou a nevyužívat toho, že mám slavnou příbuznou, ať už jsem na ni jakkoliv pyšná," uvedla překvapivě, ačkoli manželství jejího bratra Zdeňka Janáčka a zrzavé divy je momentálně v krizi, neboť se Aňa údajně schází s bohatým podnikatelem Martinem Shenarem.

Reklama

Další články

Načítám