Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Chandler Bing si v seriálu Přátelé sice nakonec vzal Moniku, jeho velkou láskou ale byla i Janice v podání herečky Maggie Wheeler. Ta se s Matthewem Perrym (†54) rozloučila na sociální síti. Hlavní hvězdy seriálu zatím mlčí.

Maggie Wheeler se proslavila jako dáma, kterou Chandler miloval a ostatní ji nemohli vystát. I po jejich rozchodu se v následujících sériích do seriálu vrátila a asi nikdo nezapomene na její slavné zvolání „ó, můj bože.“ Právě takhle možná její představitelka reagovala na zprávu, že její kolega Matthew Perry odešel na onen svět. Na své sociální síti Maggie, která dodnes žije ze slávy své osudové role, sdílela společnou fotografii ze seriálu a připsala dojemný vzkaz. „Jak ohromná zráta. Svět tě bude postrádat, Matthewe Perry. Radost, kterou jsi přinesl tolika lidem během svého příliš krátkého života, bude žít dál. Cítím se tak požehnaná za každý tvůrčí moment, který jsme sdíleli.

Smutná zpráva byla oznámena například i na oficiálním účtu Přátel na platformě X, dříve známé jako Twitter. Na Instagramu se ke smrti herce vyjádřila i herečka Selma Blair, která s ním v minulosti měla románek. „Můj nejstarší přítel. Všichni jsme Matthewa Perryho milovali a já obzvlášť. Každý den. Milovala jsem ho bezpodmínečně. A on mě. Jsem zdrcená. Spi sladce, Matty. Spi sladce,“ napsala ke společné fotografii.

Kdo ovšem zatím na sociální sítě své vyjádření nedal, jsou ostatní hlavní hvězdy seriálu. Jennifer Aniston, Lisa Kudrow i ostatní mlčí, a to i přesto, že se na jejich účtech na sociální síti množí komentáře fanoušků, kteří by od nich vyjádření chtěli slyšet. Herci jsou ale nejspíš smrtí přítele natolik zdrceni, že zatím nemají sílu svůj zármutek sdílet.

Herec byl nalezen v sobotu odpoledne ve svém domě v Los Angeles. Záchranáři byli na místo přivolaní v 16 hodin tamního času (1 hodina ráno našeho času) kvůli srdečnímu infarktu, uvedl Daily Mail s odkazem na svůj zdroj. Ten dále uvedl, že herec byl nalezen doma ve vířivce, že na místě nebyly objeveny drogy a že nic nenasvědčuje tomu, že šlo o cizí zavinění.

Reklama

Další články

Načítám