Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Prezident Petr Pavel v sobotu udělil svá první státní vyznamenání. Jak si s manželkou Evou vedli na poli módy? Pro Super.cz jejich outfity zhodnotil přední český stylista Filip Vaněk (46). „Je to obrovský posun od předešlé hlavy státu Miloše Zemana a jeho chotě,“ zdůraznil na začátek Vaněk.

„Pan prezident měl opět tmavomodrý oblek, stejně jako například na své inauguraci. Oblek je perfektně upravený, má správnou délku rukávů, kalhot, velmi dobrý střih, který mu sedí. Pochválit musím také kravatu,“ řekl Super.cz o Petru Pavlovi.

Slovy chvály nešetřil ani na první dámu Evu Pavlovou. „Paní Pavlová má velmi decentní róbu, která nepůsobí laciným dojmem. Skvěle si pohrává s její siluetou, má pěkně zdůrazněný pas. Stříbrné uzavřené obutí s k dámě jejího věku a postavení hodí. Líbí se mi, že nosí brože,“ prozradil Super.cz Vaněk.

„Co bych vypíchnul, jsou delší rukávy přecházející do vlečky, což vypadá velmi dobře. Eva Pavlová má opět velmi krásný účes a líčení,“ dodal na adresu první dámy.

„Je to kultivované, na úrovni a důstojné prezidentskému páru. Což se nedalo říct o odívání předešlého prezidentského páru při této přiležitosti,“ rýpnul si Vaněk na závěr do bývalého prezidenta Miloše Zemana a jeho ženy Ivany.

Reklama

Další články

Načítám