Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Když se Susan Sarandon ukázala na červeném koberci ve velmi odvážném outfitu, Super.cz zkoumal, co si o tom myslí čeští hosté festivalu. Názor, že je takové oblečení od určitého věku už nevhodné, nesdílel nikdo.

Její odvahu ocenila hlavně Tereza Voříšková (34). "Myslím, že když má žena co ukázat, naopak si to dovolit musí," domnívá se mladá herečka a shodla se s ní i kamarádka, herečka Kristýna Janáčková. Obě jsou velkými obdivovatelkami Susan Sarandon.

Moderátor Aleš Háma (50) její outfit také viděl a domnívá se, že je představitelka jedné z čarodějek z Eastwicku stále krásná žena. "Má nádherné nohy," vybral ale jinou část jejího těla.

Při debatě o největší hvězdě zakončení karlovarského festivalu nás překvapil jen zpěvák a bývalý politik Jan Kalousek. Tvrdil totiž, že si přesně nevybavuje, kterou ze třech společnic Jacka Nicholsona v kultovním filmu Susan hrála. "Všechny byly černovlasé, takže si ji nemohu vybavit," uvedl.

Reklama

Další články

Načítám