Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Světoznámá reality show Big Brother se vrací do Česka. Show založená na izolaci minimálně 12 soutěžících od světa po dobu více než 15 týdnů v uzavřené vile, kde jsou neustále pod kontrolou kamer a mikrofonů, se na televizní obrazovku vrací po osmnácti letech.

Kdysi jí moderoval Leoš Mareš (48), kterého doplnily Lejla Abbasová (44)Eva Decastelo (45). Kdo bude soutěž, kde si výherce přijde na 2,5 miliónu korun, moderovat letos? Výběr televize vás hodně překvapí.

Hlavním moderátorem bude Míra Hejda (40). Na Nově už moderoval s manželkou Snídani s Novou. Léta byl programovým ředitelem plzeňského rádia, řídí i mediální agenturu. Ano, manžel Zorky Hejdové, která moderuje reality show Love Island, bude hlavní tváří jiné reality show.

Míra už téměř dva měsíce tráví se Zorkou na Kanárských ostrovech, kde se Love Island natáčí, nyní ho čeká další destinace mimo českou republiku. Big Brother se totiž bude natáčet od listopadu v Bulharsku.

Reklama

Další články

Načítám