Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Smrt herce Matthewa Perryho (†54) je velkým šokem pro celý svět. Přesto, že měl v minulosti problémy se závislostmi, v poslední době se mu vedlo dobře a užíval si života. Poslední fotografií na jeho Instagramu je snímek z vířivky, kde ho měl jeho asistent najít mrtvého.

Herec ve večerních hodinách relaxuje ve své velké vířivce, na uších má sluchátka a užívá si výhled na Los Angeles. Právě tato fotografie je poslední, kterou Matthew Perry sdílel se svými fanoušky společně s popiskem, že mu vířící teplá voda dělá dobře. Pět dnů po jejím zveřejnění se měl známý vtipálek ze seriálu Přátelé ve stejné vířivce i utopit.

Hercova smrt se stále vyšetřuje, na místo tragédie už dorazil i otec Matthewa Perryho, který si byl s hercem blízký. Později přijela i hercova maminka. Jen ti, kteří si prošli podobnou zkušeností, si dokážou představit, jaké je pro rodiče přijít o vlastní dítě. Zvlášť v době, kdy se herci zřejmě dařilo bojovat se svou mnohaletou závislostí na lécích a alkoholu.

„Není žádným tajemstvím, že roky bojoval s drogami a alkoholem, ale když jsem s ním mluvil naposledy, což bylo před několika týdny, zdálo se, že je na tom dobře. Byl optimistický a zněl střízlivě a pozitivně,“ řekl magazínu Daily Mail jeden z jeho přátel. Podle něj jsou ze smrti herce všichni v jeho okolí v naprostém šoku a snaží se smutnou zprávu přijmout.

Perry byl nalezen bez známek života ve svém domě v sobotu odpoledne. Záchranáři byli na místo přivolaní v 16 hodin tamního času (1 hodina ráno našeho času) kvůli srdečnímu infarktu, uvedl Daily Mail s odkazem na svůj zdroj. Ten dále uvedl, že herec byl nalezen doma ve vířivce, že na místě nebyly objeveny drogy a že nic nenasvědčuje tomu, že šlo o cizí zavinění.

Reklama

Další články

Načítám