Hlavní obsah
Článek

Hollywoodská star Susan Sarandon se ve svých pětašedesáti zřejmě rozhodla, že se vyrovná svým mladším hereckým kolegyním z festivalu. Na slavnostní zakončení devítidenního filmového maratonu si oblékla obtažené černé koktejlky, které byly tak průhledné, že jí bylo vidět břicho a takřka celá ňadra. Postavičku má ovšem vynikající, a proto si zřejmě nevzala ani podprsenku.

Ostatní dámy byly tentokrát decentnější. Manželka prezidenta festivalu Jiřího Bartošky (76) Andrea a Andrea Verešová (43) ukázaly pouze odhalené rameno a velký výstřih. Jindy skromnou herečku Terezu Voříškovou (34) naopak zdobil velký výstřih. „Dalo mi velkou práci, abych v půjčovně našla šaty, které stojí pod padesát tisíc korun. Jinak ale dál chodím do "háemka", Salvatore Ferragamo je pouze výjimkou,“ řekla Super.cz Tereza.

Nejdelší šaty ve svém životě měla na sobě herečka Kristýna Janáčková, kterou zřejmě inspirovala její stále ještě švagrová Aňa Geislerová (47). „Jsou od Dolce&Gabbana a jsem z nich naprosto nadšená,” prozradila Kristýna.

Reklama

Další články

Načítám