Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Partu seriálu Přátelé a všechny jeho fanoušky zasáhla obrovská tragédie. V 54 letech zemřel sarkastický vtipálek Chandler, herec Matthew Perry (†54). Podle dosavadních informací se měl utopit v domě v Los Angeles. Probíhá vyšetřování.

Perryho našli v sobotu. Záchranáři byli na místo přivolaní v 16 hodin tamního času (1 hodina ráno našeho času) kvůli srdečnímu infarktu, uvedl Daily Mail s odkazem na svůj zdroj. Ten dále uvedl, že herec byl nalezen doma ve vířivce, že na místě nebyly objeveny drogy a že nic nenasvědčuje tomu, že šlo o cizí zavinění.

Krátce před smrtí si prý Perry ještě zahrál piklebal (raketový sport pro dva až čtyři hráče - pozn.), poté svého asistenta poslal na pochůzku. Když se asi po dvou hodinách vrátil, našel bezvládného herce a zavolal 911.

Perry se proslavil rolí sarkastického Chandlera Binga v seriálovém hitu Přátelé. V minulosti bojoval s alkoholovou a drogovou závislostí, o čemž otevřeně mluvil. Nedávno vydal knihu, v níž popsal právě i své démony (Přátelé, lásky a ten ohromný průšvih).

Reklama

Další články

Načítám