Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Anička Slováčková (28) statečně již podruhé bojuje s rakovinou, která tentokrát napadla její plíce. Velkou oporou jí je partner a přátelé a také otec Felix Slováček (80). Ten byl prvním, kdo se o nálezu na plicích dozvěděl.

„Aničce se zdál sen, že mám něco s plícemi, chtěla, abych si je nechal zkontrolovat. Bylo okamžitě jasné, že mi nic není. Anička ale nějakou dobu pokašlávala, proto jsem požádal paní doktorku, zda ji nemůžu druhý den přivést. A takový peklo se stalo,“ řekl Super.cz Slováček. „Jako pro tátu je pro mě prostě strašný, že mám nemocnou dceru a nemůžu jí pomoci,“ říká smutně.

Anička pokašlávala delší čas. Lékaři jí ale říkali, že jde o reflux. Nevnímá nyní Felix, že lékaři pochybili? „Zjišťoval jsem, jaký měla nález na rentgenu půl roku zpět a bylo to čistý. Těžko nyní někoho vinit,“ krčí rameny s tím, že nyní je nejdůležitější, aby Anička zákeřnou rakovinu porazila a snaží se jí být oporou.

„Vídáme se tak, jak Anička potřebuje. Jsem pro ni neustále k dispozici,“ dodal muzikant na premiéře muzikálu Anděl páně v Hudebním divadle v Karlíně.

Reklama

Další články

Načítám