Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Hana Gregorová (71) se po dlouhé době objevila ve společnosti s partnerem Ondřejem Koptíkem. Nenechali si ujít premiéru muzikálu Anděl páně, ke kterému napsal hudbu hereččin syn Ondřej Brzobohatý (41).

Z muzikálu byla nadšená. „Líbí se mi to, je to hezký. Nádherná scéna, hudba je krásná, všichni jsou úžasní. Radek by byl pyšný. Nebudu chválit svého syna, měli by ho chválit cizí,“ řekla Super.cz Gregorová.

Hanka zářila, Koptík se překvapivě držel stranou. Nepózoval na rodinných fotografiích, necpal se před objektivy fotoaparátů. Naopak se držel zpátky a trpělivě na svoji o 32 let starší partnerku čekal.

Do divadla přinesl tašku s darem, ke byla napsaná cedulka Ondrejko Brzobohatý. Číslovka 40 pak odkazovala na nedávno oslavené jubileum Ondřeje.

Gregorová na premiéru dorazila z maďarské Rajky, kam se před časem společně s Koptíkem přestěhovali. Ondřej se tam živí jako číšník v baru, Hanka stále cestuje za natáčením na Slovensko a do Čech.

Reklama

Další články

Načítám