Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Nechvalně proslulá britská modelka a televizní hvězda, které se podařilo před dvanácti lety rozhádat fotbalový Manchester United, se na svém instagramovém profilu odhalila během svého wellness pobytu ve Španělsku. Řeč je o Imogen Thomas, která by ze svých slavných bývalých milenců dokázala sestavit snad celou (a pořádně hvězdnou) fotbalovou jedenáctku.

Čtyřicetiletá Imogen se podělila s fanoušky o dva snímky v zelených bikinách od bazénu, k nimž připsala: „Zítra to bude pět dní, co jsem na klinice. Dodržovala jsem velmi přísný jídelníček a měla spoustu procedur a přírodních terapií na spalování tuků a celulitidy,“ a od svých příznivců se dočkala řady pozitivních komentářů.

Velšská modelka, bývalá královna krásy a televizní hvězda, která svého času na muže působila jako magnet, je dnes dvojnásobnou maminkou. Po řadě románků s fotbalisty, z nichž se nejvíce propíral v roce 2011 ten s Ryanem Giggsem, toho času ženatým hvězdným hráčem Manchesteru United, se usadila vedle Adama Horsleyho, s nímž počala dvě děti. Po sedmi letech se však rozešli.

Kromě Giggse ovšem jejím půvabům údajně podlehli například i fotbalisté Jermain Defoe, Matthew Collins, Dwight Yorke a dokonce prý i Cristiano Ronaldo. O dalších se možná dodnes neví. Svést měla i herce a komika Russella Branda.

Za svůj úspěch u slavných mužů, ale i jmění, díky němuž si žije nad poměry, prý vděčí své účasti v reality show Big Brother. Dnes je majitelkou několika nemovitostí v celkové hodnotě 10 milionů liber (280 milionů korun).

Do vily Big Brothera vstupovala ve svých 23 letech jako hosteska, ale když 86. den show opouštěla, život se jí od základů změnil, média o ní psala jako o nejvíc sexy Velšance.

„Odešla jsem z té show a od dalšího dne začala pracovat. Bylo to úžasné, vydělala jsem spoustu peněz. Bylo to všechno poněkud surrealistické, protože jsem tam vešla jako hosteska, a když jsem vyšla, všichni mě chtěli,“ dodala Imogen, která dnes už nemusí pracovat. „Protože vlastním nemovitosti a mám hodně pasivních příjmů, technicky už nepracuji,“ dodala brunetka.

Reklama

Další články

Načítám