Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Asi každá maminka po narození miminka pozná, že doby, kdy se mohla před odchodem z domu naplno věnovat svému zevnějšku, jsou pryč. Někdy to vyjde lépe, jindy zase vůbec. Jedno je ale jasné, většina maminek dává přednost pohodlí a u Rumer Willis tomu není jinak. Když měla ve středu dopoledne chvíli volno a o dcerku Louettu Isley Thomas Willis bylo postaráno, vyrazila se trochu provětrat s kamarádkou.

Herečka a nejstarší ze tří dcer Bruce Willise a Demi Moore byla spatřena při odchodu z restaurace Great White na Merlose Avenue v Hollywoodu. Výjimečně mohla vyrazit na lehko a netahat s sebou spoustu nezbytností, které obvykle bere během procházek se svou půlroční holčičkou, již přivedla na svět čtyři měsíce před svými pětatřicetinami. Pro ni i pro jejího partnera Dereka Thomase se jedná o prvního potomka.

Vzhledem k tomu, že její mladší sestry zatím potomky nemají, Rumer udělala ze svých slavných rodičů dědečka a babičku. A právě Demi je prý pro Rumer tou největší oporou a rádkyní, když si s čímkoli ohledně dcerky neví rady…

Reklama

Další články

Načítám