Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Katarzynu Szumielewicz z Jedburghu na skotských hranicích v teplákách rozhodně nepotkáte. I do supermarketu se vyparádí a obuje podpatky. Na svou vymakanou figuru je totiž právem pyšná a je jí úplně jedno, jestli na ní lidé okolo civí. Ba naopak, spíš si to užívá.

Bývala plaveckou instruktorkou a před osmi lety propadla fitness. Díky tomu Katarzyně stouplo sebevědomí, a dokonce si zasoutěžila v bikini fitness. Není tedy divu, že přitahuje zraky kolemjdoucích.

„Můj manžel říká, že když vejdeme do obchodu, lidé si nás hned všimnou. Když mám šaty a podpatky, lidé zírají, ale mně je to jedno,“ nechala se slyšet pro deník Sun.

Své vypracované nohy prý ráda ukazuje, proto také nosí podpatky třeba i na nákupy. Její rodina jí fandí, včetně dětí Martiny a Jana.

„Dcera mi pořád říká, že vypadám lépe než většina maminek jejích spolužáků,“ je pyšná Katarzyna, která v bikini fitness posbírala i několik medailí. Je ráda, že je dceři vzorem, že ženy mohou mít kariéru, rodinu, a ještě u toho vypadat dobře.

Zadarmo to ale není. Katarzyna dodržovala striktní cvičební režim, aby se dostala tam, kde je dnes. Vstávala už ve 4:30 ráno, aby si zacvičila. Z velikosti M zhubla na XS.

Ne všichni jí ale fandí. Dvojnásobná máma přiznala, že od některých lidí slýchá i negativní komentáře. Například, že by se měla pořádně najíst, že vypadá vyčerpaně. Nebo že za chvíli bude vypadat jako chlap.

Katarzyna se ale brání, že ačkoliv chodí do fitka pětkrát v týdnu, nepřipadá si nijak zvlášť maskulinní. Jak to šestatřicetileté mamince sekne, se podívejte v naší galerii.

Reklama

Další články

Načítám