Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Moderátorka Gabriela Partyšová (45) už v Karlových Varech ukázala ze svého těla leccos. Ale až Super.cz ji viděl úplně nahou. Gábina nám ukázala, jak vypadá její hotelový pokoj, všechny svršky odhodila při masáži, a pak předvedla svoji dokonalou postavičku při privátním plavání v bazénu.

„S Pepou bydlíme ve stejném pokoji už druhý den, vyhovuje mi obýváček i velká koupelna, kde by se dalo i tančit," vysvětlila moderátorka. Tak plné skříně jako loni ale nemá. „Je výhodou, že si mohu večerní róby půjčovat rovnou tady, a tak jsem mohla přijet nalehko. Ani šminek nemám moc, protože nás i líčí," upřesnila.

Gábina každý večer moderuje akce jedné automobilky, pak pokračuje na různé večírky, a končí buď v párty stanu, a nebo v Becher baru. Není proto divu, že bývá ráno pořádně rozlámaná. „Když už se v poledne vyhrabu z postele, mám to jen pár kroků před chodbu do hotelového bazénu, kde si pořádně protáhnu tělo. A když nastane obzvlášť velká krize, přibude ještě relaxační masáž," uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám