Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Aisleyne Horgan Wallace se v minulosti proslavila díky show Big Brother. Od té doby lidi nejspíš fascinuje hlavně tím, co všechno si je schopná nechat udělat se svým tělem. Na halloweenské party teď ukázala výsledky všech zákroků.

Aisleyne je jednou z žen, které si díky svému tělu zajistily velmi slušné živobytí. A netají se tím, že si k „dokonalosti“ dost pomohla. Kromě patrných zákroků v obličeji si v minulosti například nechala upravit poprsí. „Nechala jsem si zvětšit prsa na největší povolenou velikost implantátů v této zemi, což je 800 mililitrů,“ svěřila se magazínu Closer. Podstoupila také liposukci a došlo i na partie hýždí. Zadek si nechala vylepšit v prosinci roku 2020 ve Španělsku a později vyšlo najevo, že to byla velmi dobrá investice. Aisleyne totiž kromě Instagramu vystavuje své fotografie i na OnlyFans a právě zadnice zabodovala. Magazínu Daily Star loni prozradila, že už vydělala milion liber.

Všechny své přednosti teď modelka a taky podnikatelka, která na svých stránkách nabízí prodej extraktu z Macy, vinný ocet nebo koření, předvedla v sexy bizarním kostýmu na halloweenské party, která se konala v londýnském klubu Inca. Aisleyne dorazila jako sexy policistka a nechala, tentokrát zdarma, nahlédnout na své kypré tělo. A nebyla sama. Na večírku se objevilo víc pseudohvězdiček britského showbyznysu, které zvolily úsporné kostýmy. Na to, jak to komu slušelo, se podívejte v naší galerii.

Reklama

Další články

Načítám