Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Can Yaman patří v Turecku a Itálii k největším hereckým hvězdám a díky seriálům a romantickým telenovelám, které jsou jeho doménou, jeho obliba stoupá i v dalších zemích světa. Česko není výjimkou. Nejedné dámě učaroval už před pár lety jako pan Can v Zasněné lásce a po jejím úspěchu televize vysílaly i další jeho počiny. Momentálně třiatřicetiletý rodák z Istanbulu natáčí druhou řadu seriálu Barvy Palerma a na některé scény se mohou divačky obzvlášť těšit…

Zatímco Zasněná láska byla tureckou telenovelou, Barvy Palerma jsou z italské produkce, a tak se vedle Yamana objevuje v hlavní roli Italka Francesca Chillemi. S osmatřicetiletou Francescou tvoří podobně krásný pár jako s Demet Özdemir ve zmiňované turecké telenovele. A zatímco v dalším jeho oblíbeném seriálu Recept na lásku se objevil bez svého typického culíku, v Barvách Palerma už si zase nechal vlasy narůst.

I díky tomu, že Can Yaman se zdá být u seriálů zárukou úspěchu, je herec s kosovskými a makedonskými kořeny na roztrhání. Natáčení zvládá skloubit i s modelingem. Stal se například tváří turecké oděvní značky TUDORS a v roce 2024 by se měl objevit v hlavní roli remaku seriálu Sandokan.

A jak to má lamač ženských srdcí v soukromí? V roce 2017 tvořil pár s tureckou herečkou Bestemsu Özdemir, ale daleko známější byl jeho vztah s italskou moderátorkou a sportovní komentátorkou Dilettou Leottou (32), s níž si v roce 2021 prožil šestiměsíční románek.

K vodě jej údajně pustila moderátorka poté, co se jí zdálo, že na ni herec příliš tlačí. Nejenže ji poměrně záhy představil rodičům, ale už po pár měsících vztahu ji požádal o ruku a toužil jejich lásku stvrdit i oficiálně sňatkem. Toho se měla bývalá playmate, která aktuálně čeká dítě s fotbalistou Lorisem Kariem, zaleknout a ze vztahu raději vycouvat…

Související témata:
Can Yaman

Reklama

Další články

Načítám