Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Frances Bean Cobain do toho podruhé praštila. Jednatřicetiletá umělkyně, která je jediným potomkem předčasně zesnulého frontmana kapely Nirvana a jeho někdejší manželky Courtney Love ze skupiny Hole, si tentokrát vzala o rok mladšího Rileyho Hawka, syna jednoho z nejslavnějších skateboardistů historie Tonyho Hawka. V roli oddávajícího se objevil její kmotr Michael Stipe z kapely R.E.M.

Pro Frances se jednalo již o druhou svatbu. Manželství s muzikantem Isaiashem Silvou z uskupení The Eeries vydrželo poměrně krátce, rozváděli se v roce 2016 po dvou letech od sňatku. S Rileym tvoří pár od konce roku 2020.

Cobain, která se věnuje modelingu a umění, stejně jako její rodiče v minulosti bojovala se silnou závislostí na drogách, kterou financovala z měsíčního ‚kapesného‘ ve výši dvou milionů korun, které jí pramenilo ze svěřeneckého fondu po jejím otci.

Podle svých slov stačila jen do roku 2016 utratit v přepočtu 241 milionů korun, s čímž se svěřila v podcastu RuPaul: What’s Up The Tee? Nyní už je prý několik let zcela čistá.

Související témata:
Frances Bean Cobain

Reklama

Další články

Načítám