Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Muzikálová zpěvačka Nikola Ďuricová (29) se před třemi lety měla vdávat. Svatbu ale s tehdejším snoubencem odvolali jen tři týdny před termínem. Od té doby jsme vídali sympatickou blondýnku samotnou. Teď je ale všechno jinak a zpěvačka se poprvé oficiálně ukázala na veřejnosti s přítelem.

Když jsme s ní mluvili na toto téma, Niky se červenala jako puberťačka. „My jsme se seznámili náhodou. Moje sestra byla na nějaké pracovní akci v Praze a zavolala mi, abych šla na chvíli za ní. Já jsem byla po nějaké premiéře a nechtělo se mi, ale přemluvila mě. Šla jsem za ní a tam jsem se s ním potkala. Je z jiné branže a nějak to prostě zajiskřilo,“ svěřila se Super.cz.

„Jeho jméno si ale nechám pro sebe,“ mrkla na nás během rozhovoru. Později ale svého milého označila na sociální síti, a tak všem odhalila, že se jmenuje Milan a je to podnikatel.

My jsme si s Niky povídali na premiéře nového italsko-českého filmu Terezín: Láska za zdí, který vstupuje v příštích dnech do našich kin. Sama zpěvačka pracuje na svých nových písních a můžeme ji vidět v muzikálech Branický zázrak, v Rebelech nebo ve Slunce, seno, jahody a momentálně zkouší nový muzikál Troja v pražském Divadle Broadway.

Reklama

Další články

Načítám