Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Tak tohle si Gerard Piqué asi po večerech pouštět nebude. Na jedné z akcí upadl z jeviště přímo do dvoumetrové propasti. Naštěstí se mu nic nestalo, video se ale ihned stalo virálním a lidé hovoří o karmě.

Rozchod bývalého španělského obránce a Shakiry (47), se kterou má dva syny, byl velmi bouřlivý. Sportovec manželku opustil údajně ve chvíli, kdy už měl novou přítelkyni, a zpěvačka později přiznala, že na nevěru přišla díky úbytku marmelády ve svém domě, kterou její muž nejedl. Zrada ji bolela tolik, že o rozchodu dokonce nazpívala song, ve kterém ponížila expartnera i jeho lásku a k situaci se dál vyjadřovala i ve společnosti.

Situace došla tak daleko, že se zpěvačka nakonec musela vystěhovat z domu v Barceloně, patřícího rodině Piquého, a přestěhovala se na Floridu.

Teď se stala věc, která pobavila celý svět a snad i samotnou Shakiru. Gerard měl v Mexiku akci v rámci své organizace Kings League Américas, a když s telefonem v ruce na jevišti kráčel směrem ke svým fanouškům, nevšiml si jeho konce a spadl do dvoumetrové propasti.

Pád zachytily kamery a video má velký úspěch. Virálně se šíří mezi lidmi a články o něm se objevily v mnoha zahraničních magazínech.

Nejvíce nadšení jsou samozřejmě fanoušci zpěvačky, kteří ve velkém hovoří o karmě, o odplatě za Shakiru nebo o tom, že právě jeviště nebo pódium, na kterém je zpěvačka jako doma, jejího ex nakonec zradilo. Někteří z nich se dokonce dožadují toho, aby Shakira o pádu nazpívala oslavnou píseň.

A jak reagoval sám sportovec? O svém pádu se snažil vtipkovat s tím, že se mu vyvedl „kouzelný trik“. Jestli mu je ale skutečně v současné době do smíchu, ví asi jen on sám a jeho přítelkyně Clara Chia Marti.

Reklama

Další články

Načítám