Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jen necelý týden zbývá do finále reality show Love Island, kterou provází Zorka Hejdová. (33) Moderátorka se u ohniště sice vždy objeví jen na pár minut, ale pořádně vytuněná. Jeden extravagantní model i účes střídá druhý.

Za jeden model, a především make-up a účes, to Zorka pořádně schytala a sklidila drsnou kritiku. Šlo o drdůlek s krátkou ofinkou. „Kdo Zorce vymýšlel účes? To je největší hrůza, co kdy měla na hlavě. Vůbec to k ní nejde,“ napsal jeden z diváků Love Islandu. „Vypadá jako Zvonilka nebo něco jako ananas. Zorku mám moc ráda, ale ty outfity a  vizáž jsou někdy příliš,“ dodala další divačka.

Jiné outfity bodovaly na celé čáře. „Šaty a barva luxus. Moc vám to sluší, Zorko,“ napsala jedna z fanynek na dlouhé, sytě růžové šaty, které sklidily asi nejvíc pochval.

„Jste ztělesněním ženskosti a každý váš outfit je top. Kdo ví, že milujete módu, tak jistě pochopí, v čem móda spočívá,“ napsal další divák Love Islandu. „Parádní šaty, nádhera,“ přidala se jiný divačka.

Zorka Hejdová miluje módu a proměny a na Love Islandu se jí líbí přávě i to, že je pokaždé jiná. „Je to celkem přes 30 stylingů, mám ráda módu a máme tam krásné varianty a tuhle stránku Love Islandu si užívám,“ řekla Super.cz Zorka.

Líbí se vám Zorčiny modely v Love Islandu?
Ano
31 %
Ne
69 %
Celkem hlasovalo 11235 čtenářů.

Reklama

Další články

Načítám