Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Soudní tahanice Agáty Hanychové (39)Jaromíra Soukupa (55) neberou konce. Oba podali odvolání po rozhodnutí soudu, který určil, že mediální magnát bude dceru vídat tři dny v týdnu a dva víkendy v měsíci, a to na osm hodin denně.

Soud nyní rozhodl, ale žádné překvapení se nekonalo. „Ano, mohu potvrdit, že soud vydal stejné předběžné opatření jako to, co bylo zrušeno,“ řekl Blesku Soukup.

Podle našich informací Agáta opět vyhledala pomoc právníků a rozhodnutí soudu bude chtít zvrátit. Nemyslí si, že je vhodné, aby půlroční holčička pendlovala v takové míře mezi dvěma rodiči.

Agátu jsme kontaktovali, modelka je v šoku, že Jaromír Soukup informuje o rozhodnutí soudu média. „Nemyslím si, že je vhodné vynášet do médií rozhodnutí soudu, které se navíc týká půlroční holčičky. Přijde mi to celé na hlavu,“ řekla Super.cz Agáta. „Jen bych ráda řekla, že jde stále jen o předběžné opatření, ne o rozhodnutí soudu,“ dodala s tím, že nyní ji víc než soudy trápí nemoc dcery.

„Róza je na antibiotikách, dnes jdeme opět k lékaři. Není nic horšího než nemocné dítě, kterému nemůžete pomoct. Je pro mě hrozně těžký ji vidět, jak se trápí,“ dodala influencerka.

Reklama

Další články

Načítám