Hlavní obsah
Článek

Značka francouzského šampaňského každoročně na filmovém festivalu v Karlových Varech pořádá luxusní párty, kam je povinností přijet z Prahy, byť jen na otočku, a zapůjčit si luxusní šaty. Na večírku v Císařských lázních, které by jako sůl hlavně potřebovaly zrekonstruovat, to róbami hýřilo jako v Cannes.

Hana Vagnerová (41) a Aňa Geislerová (47) přišly v Dolce & Gabbana, ovšem u Ani to opět nebylo to pravé ořechové, i když pudrová růžová jí jako zrzce slušela. Naopak oslňovala Tereza Voříšková (34), která měla model od Salvatore Ferragamo.

Naposledy se do rudé oblékla Nikol Moravcová (36). „Za tři dny už ze mě bude pihatá zrzka, tak si to nebudu moct dovolit," vysvětlila, proč si od návrhářky Sabáčkové půjčila právě tento model.

Gábina Partyšová (45) byla pyšná na róbu od Blumarine, nástup ale trochu zkazila, neboť se nedokázala vypořádat s rozbitým schodištěm. I když to úplně neustála, zvládla to jako profesionálka a pózovala, jako by se nic nestalo.

Překrásná byla Eva Josefíková (34), u níž kazil dojem jen partner Jiří Mádl v teniskách. Zbytečně střízlivě přišla Ivana Chýlková (60), které by přitom okázalá róba rozhodně slušela.

Reklama

Další články

Načítám