Hlavní obsah
Článek

Těžko říct, zda je v tom nějaká scientologická magie či astrologická numerologie, ale manželky Toma Cruise s ním vydrží vždy jen do svých třiatřiceti let. Katie Holmes (45) už jako jeho třetí žena podala žádost o rozvod. Stejně jako Mimi Rogers a Nicole Kidman tak učinila přesně ve třiatřiceti letech.

Mimi Rogers si brala Toma v květnu 1988, jí tehdy bylo jednatřicet, jemu bylo teprve čtyřiadvacet let. O dva roky později, konkrétně v únoru 1990 se rozváděli, to bylo Mimi třiatřicet a jemu sedmadvacet.

Oscarovou hvězdu Nicole Kidman si Tom bral na Štědrý den roku 1990, to bylo Nicole třiadvacet let a Tomovi osmadvacet. V únoru 2001 se rozešli, Nicole bylo třiatřicet let a byla ve třetím měsíci těhotenství, později ale potratila.

Poslední manželku Katie Holmes potkal Cruise v dubnu 2005 a začali spolu chodit. Katie tehdy bylo šestadvacet let, Tomovi dvaačtyřicet. V listopadu 2006 se vzali, Katie měla bez měsíce osmadvacet roků, Tom už pět měsíců čtyřiačtyřicet. Když minulý týden Katie podala žádost o rozvod, bylo jí třiatřicet let a šest měsíců, Tomovi scházely čtyři dny do padesáti.

Reklama

Další články

Načítám