Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka a herečka Anička Slováčková (28) nedávno vydala desku s názvem Osudová, užila si křest a koncert v zaplněném Lucerna Music Baru, bohužel ale opět podstupuje chemoterapie, protože se jí vrátila rakovina. Nález má tentokrát na plicích.

Oblíbená zpěvačka nyní přiznala, že vůbec nehledí na to, co přinese budoucnost, a nemá žádné plány. Nepovažuje to ale naštěstí za nic negativního.

„Nedávno jsem dostala v jednom rozhovoru otázku, jaké jsou moje plány do budoucna. Ha! Ty vám mile ráda všechny řeknu, myslela jsem si, ale pak seděla jak přikovaná a najednou vůbec nevěděla, co říct,“ přiznala Slováčková s tím, že měla vše naplánováno snad už od narození.

„Na jakou půjdu školu, co budu dělat příští léto, každý den od rána do večera v podstatě po hodinách jsem si dělala rozvrh a pak byla vždycky zklamaná nebo překvapená, že mi moje plány nevyšly,“ přiznala herečka. „Že jsem neměla ve 27 letech manžela a dvě děti a barák plnej zvířat za Prahou. Že jsem nedodělala konzervu, že nevyšlo tohle a tamto…,“ vypočítávala Anička, která vlastně zjistila, že nyní snad poprvé v životě nemá žádný plán.

„Nic. Nula. Žádná vidina. A teď vlastně by se spousta lidí mohla vyděsit, že to je přece v mojí situaci třeba špatně a že musím nahlížet do budoucnosti s nějakou vidinou a tak… Ale víte, na co jsem přišla? Že je mi tak zatraceně dobře. Nemám žádnej stres a napětí, že mi to zase nevyjde, že všechno bude jinak. Prostě jsem tady a teď a odmítám se nervovat z toho, co bude zítra. Ono nějak bude. A bude dobře, protože v to jediné věřím. Že se věci vyvedou co nejlépe pro moji cestu, která mi je dána. Prostě jsem odevzdala svou tíž a těším se z každých nových dveří, zkoušek a cest. Dopadnou tak, jak mají. A hlavně i ty neúspěchy, všechny chyby a plány, co dopadly jinak, tak dopadly pro moje dobro. Nebyl na to prostě ten správný čas,“ uzavřela Slováčková.

Reklama

Další články

Načítám