Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Porotci MasterChefa si pro finálovou desítku v díle, který diváci uvidí dnes večer, připravili lehkou komplikaci. Doslova k sobě jednotlivé dvojice připoutali. Některé našly na společnou „řeč“, ale určitě ne všechny.

"O tom, že je vaření ve dvou opravdu náročný, se na vlastní kůži přesvědčila i Anička, která se opařila olejem a má popáleniny druhého stupně. „Pokud mi lékaři řeknou, že by bylo fajn, abych v tom nepokračovala, tak na to s prominutím kašlu a jdu bojovat dál,“ komentovala Anna svoje zranění, které původně nevypadalo tak vážně. Avšak nakonec byla převezena do nemocnice.

Následující text obsahuje spoiler.

„V první chvíli jsem myslela, že to tak hrozné nebude. Po skončení vaření, kdy opadl adrenalin, mě ruka začala hrozně pálit, jako bych ji měla v plamenech, a to už mě vezli na oddělení popálenin na Vinohrady. Byl tam malý strach, že bych musela odstoupit ze soutěže, ale věřila jsem, že to bude v pořádku. Také jsem měla jisté obavy ohledně postupu na balkon, protože v MasterChefovi si člověk nemůže být ničím jistý. Ale s Márou jsme uvařili skvěle a postup na balkon se zadařil,“ dodala Anička.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám